WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

Børnemusik

Jeg underviser alt fra babyer til teenagere, og har bred erfaring indenfor feltet børnemusik. Læs mere ved at klikke her

Global coverage

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ipsum enim.

Free coffee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ipsum enim.

What our users say

“Tak for et helt fantastisk korstævne for alle spirerne. Hvor var det bare en fornøjelse at møde dig og se dig arbejde med børnene. Du har en vidunderlig udstråling og et skønt flow i din undervisning. Og dit sangvalg er bare lige mig. Mine spirebørn havde en skøn dag!”

Susanne Østergaard, Lillerød kirkes korskole

Billede fra korstævnet, som blev afholdt i Eliaskirken i København. Foto: Susanne Østergaard

Spirekorsstævne for FUK februar 2019

“Du siger, du synes sangglæde er noget af det vigtigste man kan give videre til børnene og man kan bare mærke, hvordan glæden strømmer ud af dig – og det smitter!”

Anne Gössler Christensen, organist og korleder.

Kursist på FUK sommerskole 2018

“Man mærker tydeligt din passion for musikken og ikke mindst børnene. Tak for musikken og tak for dig.”

En mor om undervisningen i babymusik

”Det har været en vidunderligt sansebombardement på mange planer, og så har Anja Haven været fantastisk til opgaven. … Forældrene er enige om, at Anja har forstået at møde deres børn uden fordomme. Hun har ikke set begrænsningerne i børnenes formåen, men udelukkende haft fokus på mulighederne. At se børnene lytte opmærksomt til hendes stemme og smile glad, når de kan genkende sangene, har været fantastisk at opleve og bragt både smil og tårer frem hos mange mødre.”

Fra artikel i “Spastikeren” Spastikeren 1/2016 s. 8 https://issuu.com/spastikerforeningen/docs/spastikeren_1_-_2016

”Anja er et ægte livsstykke og hendes musikalitet og faglige kundskaber – både som underviser og som musiker – er solidt funderede. Jeg har kun rosende ord tilovers for Anja og anbefaler hende på det varmeste i alle sammenhænge, hvor der indgår musik og børn.”

Kenneth Sichlau lærer, musiker og musikskoleleder

“Med sin sympatiske personlighed er Anja afholdt af elever i alle aldersgrupper, og hun formår med levende fantasi og stor faglig viden at formidle undervisningsstoffet til den aktuelle elevgruppe.”

Kirsten Nielsen docent ved Syddansk Musikkonservatorium

“I sit arbejde med begge kor viser hun særdeles fine pædagogiske evner og stor faglig kompetence. Hun har god kontakt til eleverne – både de yngste og ældre piger – og evner med stor seriøsitet, sit smittende engagement og levende udstråling, at skabe en atmosfære, hvor hun hurtigt opnår fine resultater.”

Lone Gislinge docent ved Syddansk Musikkonservatorium