Sagt om Anja

Kirsten Nielsen, Docent ved Syddansk Musikkonservatorium

 "Med sin sympatiske personlighed er Anja afholdt af elever i alle aldersgrupper, og hun formår med levende fantasi og stor faglig viden at formidle undervisningsstoffet til den aktuelle elevgruppe."

 

Kursist på FUK sommerskole 2018

"Du siger, du synes sangglæde er noget af det vigtigste man kan give videre til børnene og man kan bare mærke, hvordan glæden strømmer ud af dig - og det smitter!"

Anne Gössler Christensen, organist og korleder.

Spirekorsstævne for FUK, februar 2019

"Tak for et helt fantastisk korstævne for alle spirerne. Hvor var det bare en fornøjelse at møde dig og se dig arbejde med børnene. Du har en vidunderlig udstråling og et skønt flow i din undervisning. Og dit sangvalg er bare lige mig. Mine spirebørn havde en skøn dag!"

Susanne Østergaard, Lillerød kirkes korskole

Lone Gislinge, korleder for Konservatoriets Korskole, Esbjerg

"I sit arbejde med begge kor viser hun særdeles fine pædagogiske evner og stor faglig kompetence. Hun har god kontakt til eleverne – både de yngste og ældre piger - og evner med stor seriøsitet, sit smittende engagement og levende udstråling, at skabe en atmosfære, hvor hun hurtigt opnår fine resultater."

Musikalsk legestue for handicappede børn

”Det har været en vidunderligt sansebombardement på mange planer, og så har Anja Haven været fantastisk til opgaven. … Forældrene er enige om, at Anja har forstået at møde deres børn uden fordomme. Hun har ikke set begrænsningerne i børnenes formåen, men udelukkende haft fokus på mulighederne. At se børnene lytte opmærksomt til hendes stemme og smile glad, når de kan genkende sangene, har været fantastisk at opleve og bragt både smil og tårer frem hos mange mødre.”

Fra artiklen ”Musikalsk legestue, hvor også det sociale spiller..” i Spastikeren 1/2016, s.8. klik her. for at læse hele artiklen

 

Kenneth Sichlau, musiker og musikskoleleder

”Anja er et ægte livsstykke og hendes musikalitet og faglige kundskaber – både som underviser og som musiker – er solidt funderede. Jeg har kun rosende ord tilovers for Anja og anbefaler hende på det varmeste i alle sammenhænge, hvor der indgår musik og børn.”