Nyheder

Så er vi i gang!

Skoleåret 2017/2018 er i gang og jeg er dermed også i gang med livet som færdiguddannet børnekorleder og musikpædagog. I den kommende sæson kan du finde mig i intet mindre end fem forskellige sammenhænge

Det Danske Pigekor
– her skal jeg være dirigent for Spirekorene samt assistere Pia Boysen med Børne- og Juniorkoret. Se mere information om koret på www.detdanskepigekor.dk. I øvrigt tak til fotograf Henrik Vistoft for det fine billede af mig, som I kan se her og på korets hjemmeside.

Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg
– hvor jeg skal være dirigent for Spirekoret samt assistere med undervisningen i børnekormetodik for de konservatoriestuderende.

 

Treenighedskirkens Drengekor
– undervisning i hørelære.

Valby Søndre sogn
– Jeg fortsætter mit arbejde med børnekorene i Johannes Døbers Kirke og skal derudover starte på med babymusik og småbørnsmusik hver onsdag formiddag i Margrethekirken. Se mere på valbysoendresogn.dk

Bagsværd Kostskole og gymnasium
– her skal jeg lave musikundervisning for 4 klasser fordelt på indskoling og mellemtrin.

Det bliver et både spændende og travlt år og jeg glæder mig til at møde en hel masse nye børn derude!

Please Login to Comment.